Utbud och kurser

Soma Move - endast eventpass!

Träningsformen som kombinerar rörlighet, styrka, balans och andetag. Här använder vi kroppen som vårt redskap. Den som är stark blir smidig, den som är smidig blir stark. För den som inte är något av det, blir båda. Du utgår alltid utifrån dig själv och din dagsform, här kan du släppa prestationer och jämförelser med andra.

Yoga

Yogan kombinerar fysiska övningar, andning och avslappning. Du finner en djupare kontakt med din kropp och sinne där du själv är i fokus. Yoga är ett sätt att vara här och nu. För nybörjare – vi går igen grunderna inom yoga. Stärkande, balanserande där vi sträcker ut hela kroppen och släpper på all prestation och krav. Skönt och energigivande pass som avslutas med avslappning. Erfarna – Här ökar vi tempot och flödar igenom yogapositioner som ger energi, kraft, smidighet. Testar nya utmanade, stärkande positioner, avslutas med avslappning!

Pilates

Pilates är en mycket skonsam träningsform som stärker och smörjer upp och passar därför alla oavsett kön eller ålder. Stärker bålen och förbättrar hållningen, mjukar upp lederna och stärker små och stora muskler, medvetandegör andningen som minskar ner stressens effekter och får kroppen i naturlig balans. Pilates passen leds av den rutinerade instruktören Maria Persson.

Pilates - Senior

Stärker bålen, förbättrar hållningen, medvetandegör andningen, minskar ner stressens effekter och får kroppen i naturlig balans. ​ Det här är en mycket skonsam träningsform som stärker och smörjer upp och passar därför alla oavsett kön eller ålder.

Familjeyoga - ej denna termin!

Carolina leder Er tillsammans med ditt barn in yogan och sagornas värld! En stund för gemenskap med ditt barn där ni har full uppmärksamhet tillsammans utan krav och prestation!

Yoga + YinYoga

Här kombinerar vi dom bästa av två världar. Energi och styrka – Yang, Lugn och avslappning -Yin. Vi rör vi oss i flöde med kroppen och andningen in i olika yogapositioner som ger energi, kraft, smidighet. I Yin Yogan slappnar vi av och går in i oss själva. En lugn yogaform där du, genom att stanna upp i olika positioner under 3-5 min, får kontakt med kropp och själ. Genom total avslappning och medveten andning fokuserar du din energi inåt och ger hjärnan möjlighet till vila. Passar alla åldrar, nybörjare som vana.

Yin Yoga

Yin Yogan är en lugn yogaform där vi att stannar upp i olika positioner mellan 3-5 min. En blandning av yogapositioner, mindfulness och kinesisk medicin. Genom total avslappning och medveten andning fokuserar du din energi inåt och ger hjärnan och musklerna möjlighet till vila. Släpp på prestationer, slappna av och gå in i dig själv.

Yin Yoga - Senior

Ett pass för dig som är senior där vi finner inspiration från yoga, mindfulness och kinesisk medicin. Vi släpper på prestationen, slappnar av och går in i oss själva. ​ Yin Yogan är en lugn yogaform där du, genom att stanna upp i olika postioner under 3-5 min, får kontakt med kropp och själ. Genom total avslappning och medveten andning fokuserar du din energi inåt och ger hjärnan möjlighet till vila.

Barnyoga -ej denna termin!

Ett lekfullt sätt att introducera yoga i tidig ålder och släppa prestation och krav. Barnen blir mer medvetna om sina känslor, får ett ökat självförtroende och lättare att koncentrera sig. Dessutom ökar smidigheten, koordinationen, balansen och energin. Liksom vuxna har barn behov av balans i livet för att må bra. Vi lever i ett hektiskt samhälle där det blir tydligare att ju tidigare vi får lära oss verktygen för att kunna hantera olika situationer i livet desto lättare blir livet.