Instruktörer

Elisabeth Andersson

Yoga, YinYoga, Seniorpass, BarnYoga, Pilates

Jag vill lära ut yoga till barn som vuxna, till dom som tidigare inte tänkt tanken att yoga, till dom som varit nyfikna men inte kommit iväg, ja till alla!

Jag gick min första yoga utbildning för ca 20 år sedan och har sedan dess gått ett antal utbildningar i olika yoga, såsom Power Yoga, GlobalYoga, BodyBalance, YinYoga för Ulrica Norberg samt Malou Lejon.

Har även instruerat i spinning, BodyPump, Core och CX. Men senaste åren är det yogan jag brinner för, då jag med tiden lärt mig att yoga inte enbart handlar om rätt positioner utan snarare vägen till en skön känsla och smidig kropp, lugn och balans! Att med andning och återhämtning skapa en harmonisk miljö i hjärta och hjärna.

Vi kan inte påverka flödet som finns i samhället idag men vi kan ha verktygen att klara av det på bästa sätt.

Jag brinner för att barnen ska få med sig så många bra verktyg som möjligt i livet. Det går snabbt i världen idag så det är ännu viktigare att hitta ett lugn och känna att rörelse och andetag, vår kropp och själ hör ihop. Att få känna att man har makten över sig själv när det stormar runt omkring.

Maria Persson

Pilates / QiGong

Maria Persson heter jag och är certifierad träning- och kostkonsult, personlig tränare utbildad genom The Academy, Stockholm.

2004 fick jag chansen att gå Pilates utbildningar på Ylab för Yvonne Linn i Stockholm. En träningsform som stärkte mig både kroppsligen och mentalt.

Min uppgift har varit under många år, kommer att vara och är nu att:
* inspirera dig.
* dela med mig av de kunskaper jag samlat på mig under de 46 år jag tränat.
* få möjlighet att vara med i dina framsteg.
* ge dig de verktyg och kunskaper du behöver för din utveckling.
* få se glädjen när du når dina mål.
* hjälpa till och pusha dig till dina framgångar.

Kontakta Hälsocenter:

070 – 946 22 33
[email protected]

Annika Tägtström

Yoga & YinYoga

Certifierad Global Yoga instruktör och Yinyoga. Började som personlig tränare -96, spinning, styrke o gympa instruktör. Idag har yogan tagit över min träning och instruktörsroll.

Älskar yogan som hjälper mig att hålla kroppen i form och gör mig till en mer balanserad och stark person samt ryttare. 

Vill förmedla känslan av yoga och utmaningen i att landa i sig själv, våga gå utanför comfortzonen samt hitta balansen i kropp & själ!

Kontakta Hälsocenter:

070 – 946 22 33
[email protected]