Instruktörer

Elisabeth Andersson

Yoga, YinYoga, Pilates samt Seniorpass i Pilates och YinYoga

Jag vill lära ut yoga för alla i vardagen. Till dom som tidigare inte tänkt tanken att yoga, till dom som varit nyfikna men inte kommit iväg, ja till alla!

Jag gick min första yoga utbildning för ca 24 år sedan och har sedan dess gått ett antal utbildningar i olika yoga, såsom Power Yoga, GlobalYoga, BodyBalance, YinYoga för Ulrica Norberg samt Malou Lejon.

Har även instruerat i spinning, BodyPump, Core och CX. Men senaste åren är det yogan jag brinner för, då jag med tiden lärt mig att yoga inte enbart handlar om rätt positioner utan snarare vägen till en skön känsla och smidig kropp, lugn och balans! Att med andning och återhämtning skapa en harmonisk miljö i hjärta och hjärna.

Vi kan inte påverka flödet som finns i samhället idag men vi kan ha verktygen att klara av det på bästa sätt. Det går snabbt i världen idag så det är ännu viktigare att hitta ett lugn och känna att rörelse och andetag, vår kropp och själ hör ihop. Att få känna att man har makten över sig själv när det stormar runt omkring.

Kontakta Hälsocenter:

070 – 946 22 33
[email protected]