Resor

Följ med oss på MåBra Resor till Rhodos 2020!

Följ med på härliga Må Bra Resor till Rhodos! En vecka med full service bara att slappna av! Fem stjärnigt hotell, Lindos Imperial, med all inclusive på stranden, all mat och dryck ingår. Morgon- lunch och kvällspass. Transfer till flygplatsen, flyg med mat, transfer på Rhodos – allt ingår! Vi njuter av god mat och härliga pass utomhus och du bestämmer själv vad du vill göra just då. Vill du göra det till en sol o bad semester med lite träning om du har lust, eller en träningsvecka, du bestämmer!

Vi har ca 50 platser på varje resa!

2020

Vår: 
Jubileumsresan 10:e året i rad! 64 platser –FULLBOKAD!
Höst: 
MåBra Resa Soft 26/9-20 – Platser kvar!
MåBra Resa Senior 10/10-20 51 platser –FULLBOKAD!

Aktuell information ang Corona från Nazar!

Senast uppdaterad: 2020-03-14 kl. 21:10

Våra resor påverkas inte av de nuvarande restriktionerna eftersom våra första flygningar är 26 april, därför gäller vanliga av- och ombokningsregler.

Inställda flyg Sverige 14 mars-14 april 

UD avråder alla ickenödvändiga resor. Vägledningen gäller hela världen. Nazar har inga flyg som berörs eftersom vi börjar säsongen 30 april. Vi vet inte om perioden kommer att förlängas efter detta. Nazar har beslutat att tillåta avbokningar ca 14 dagar innan avresa om en avrådan är gällande. Skulle UD avråda resor längre fram kommer vi att kontakta berörda gäster.

Inställda flyg mellan Sverige och Turkiet (14 mars-17 april)

För att minska risken för smittspridning av det nya coronaviruset har turkiska myndigheter beslutat att ställa in alla flyg mellan Sverige och Turkiet från och med 14 mars. Beslutet gäller till och med 17 april. Nazar har inga flygningar från Sverige inom den berörda perioden.

Inställda flyg från Köpenhamn (14 mars-27 mars)

Danska utrikesministeriet har gått ut med en avrådan till icke nödvändiga resor till alla länder. Nazar har inga flygningar från Köpenhamn inom den berörda perioden.

Hur påverkar coronaviruset min resa?

Utrikesdepartementet avråder i dagsläget inte för resor under perioden vi arrangerar resor.

Får jag om- eller avboka min resa?

Vi som researrangör har själva inte expertis i hälsomässiga frågor. Därför förlitar vi oss som alltid på svenska myndigheter så som UD och Folkhälsomyndigheten. Vi uppmanar även våra gäster att följa deras rekommendationer och råd.

Så länge det inte finns en avrådan till ett resmål så genomförs alla våra resor som vanligt och vanliga av- och ombokningsregler gäller, som du kan läsa mer om i våra resevillkor. Skulle däremot några förändringar ske med våra gästers inbokade resor kommer vi självklart att informera om det.

Är det säkert att resa?

Vi på Nazar gör ingen sådan bedömning, vi överlåter det till våra myndigheter. Som resenär uppmanar vi att läsa på om det resmål du vill besöka för att ta reda på vilka sjukdomar som finns där och vad du kan göra för att minska risken att bli smittad.

Kan jag vara trygg i att boka en resa?

Ja, det kan du. Om myndigheterna skulle avråda att resa till en viss destination så reser vi självklart inte. Då kommer du kunna boka om eller avboka din resa. 


För mer information
 hänvisar vi till alla Utrikesdepartement och Folkhälsomyndigheten.


Läs mer här:
 UDFolkhälsomyndigheten samt Nazars av-och ombokningsregler

 

10 års jubileum på MåBra resan 16 Maj 2020

MåBra resan i maj 2020 firar vi 10 års jubileum!!! 

FULLBOKAD!

MåBra Resa Senior 10/10-2020